Best bekeken recepten van 2020

De best bekeken recepten van 2020!

2020, wat een jaar, dat voor vrijwel iedereen anders is gelopen dan dat we een jaar gelden dachten. Naast alle rare gebeurtenissen was dit voor mij wel een heel mooi blog jaar. Mijn website is door meer dan 175.000 unieke bezoekers bezocht, bizar! Ook is sinds dit jaar mijn foodblog officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel, het is dus eigenlijk parttime mijn eigen bedrijfje, zo gaaf en ik ben ontzettend dankbaar dat dat mogelijk is. Dus bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken die altijd trouw mijn website bezoekt!

Ook heb ik dit jaar zo een leuke samenwerkingen mogen doen, zoals de sinterklaastaarten voor de Kruidvat, ben ik ambassadeur geworden van Sukrin en heb ik een aantal mooie winacties mogen doen op mijn instagram (waar ik ondertussen meer dan 9.000 volgers heb, HOE DAN?!).

Maar genoeg over mij. Hieronder deel ik de meest bekeken recepten van 2020. Deze zijn door jullie ook ontzettend vaak gemaakt, ik wordt elke keer weer blij als ik jullie mooie foto’s voorbij zie komen!

1. Roze koek cheesecake

De roze koek cheesecake staat by far op nummer 1 met maar liefst 35.000 views!. Dit is het eerste recept wat echt viral is gegaan. Grote websites hebben dit recept gedeeld en het is door jullie héél vaak gemaakt, super leuk!

2. Nutella koekjes

Op de 2e plaats staan deze Nutella koekjes, deze deelde ik al in 2019. Ik denk dat ze zo populair zijn omdat je maar 3 ingrediënten nodig hebt en snel klaar zijn. Natuurlijk zijn ze ook echt heel erg lekker.

3. Red velvet cheesecake

Red velvet recepten doen het altijd goed op mijn website. Maar in combinatie met cheesecake is dit recept natuurlijk next level. Het is wel even een werkje om te maken hoor, maar dit wil je!

4. Red velvet koekjes met witte chocolade

Nu ik weer even terugkijk wil ik deze koekjes zo graag nog een keer maken, ze zijn oprecht echt heel erg lekker! Liefde voor dikke koekjes!

5. Nutella lava cakes

Het verbaast me elke keer weer hoe populair dit recept is, en dan te bedenken dat ik het eerst niet wilde plaatsten omdat ik de foto’s niet mooi vond/vindt. De cakejes zijn natuurlijk wel lekker 😉

6. Oreo drip taart

Een recept waar ik nog steeds super trots op ben. Ik krijg vaker de vraag of ik recepten van mijn taarten wil delen, dat wil ik natuurlijk wel, maar die recepten kosten zo veel tijd om logisch en kort op te schrijven omdat er zo veel handelingen zijn. Dit jaar heb ik het dan toch gedaan, en het is dan ook een razend populair recept.

Join the Conversation

  1. Om te smullen… Dank je wel!!😋😋

    1. Aah! Thnx 🙂

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: