Mummie Jalapeno’s gevuld met roomkaas

Jalapeno pepet gevuld met roomkaas en ingepakt in balderdeeg voor een mummie eggect. Hoe leuk zijn deze pepers voor je volgende halloween feestje?! Voor deze pepers heb je maar een paar ingrediënten nodig en ze zijn ook echt heel erg snel gemaakt.

Snoep oogjes

Snoep oogjes zijn natuurlijk heel erg van belang bij dit recept! Vaak krijg je deze oogjes bij de action, vooral in de maanden oktober en november. Mocht je ze daar niet vinden, ze zijn ook altijd via deze link te bestellen.

Van te voren maken

Het fijne van deze mummie pepers is dat je ze makkelijk een of 2 dagen van te voren geheel kan klaarmaken en dan op het laatste moment even afbakt in de oven. Scheelt weer veel werk op de dag zelf.

Mummie Jalapeno’s gevuld met roomkaas

Recipe by annabellas
Porties

10

halve pepers

Ingrediënten

  • 5 jalapeno pepers

  • 150 gram roomkaas

  • 1 teentje knoflook

  • Zout + peper naar smaak

  • 1 theelepel uienpoeder

  • 1 theelepel knoflookpoeder

  • 2 blaadjes bladerdeeg

Hoe maak je deze mummie pepers?

  • Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • Snij de pepers door midden en verwijder de zaadjes.
  • Meng de roomkaas met de knoflook, peper, zout, uienpoeder en de knoflook poeder. Vul hier de pepers mee op.
  • Snij het bladerdeeg in dunne reepjes en leg deze geruit over de pepers heen.
  • Leg de pepers op een bakplaat in het midden van de oven voor 10 tot 12 minuten. Leg ten slotte de snoep oogjes er op.

Notities

  • Bewaar dit recept hier op Pinterest

Join the Conversation

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: