Hartige halloween borrelplank

Een hartige borrelplank geheel in halloween style. Oprecht een van de leuskte dingen die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Deze borrel plank MOET je maken bij je volgende thema feestje. Just saying.

Deze hartige borrelplank bestaat uit gevulde draken eieren, jalapeno mummies, spinnen pizza’s, salami rozen en mango vleermuizen. En het kost allemaal niet eens zo heel veel werk. Hieronder staan alle recepten die ik gebruikt heb om deze plank te maken.

Gevulde draken eieren

Halloween gevulde monster eieren

Hoe freaky zien deze gevulde eieren er uit? Ze smaken naar klassieke gevulde eitjes maar zien er wel heel spooky uit! Door middel van kleurstof krijgen de eieren een heel gaaf effect. Klik hier om naar het recept te gaan.

Jalapeno mummies

Jalapeno mummies halloween hapje

Jalapeno pepers gevuld met roomkaas en gewikkelt in bladerdeer; dan krijg je deze leuke jalapeno mummies! Je kan deze pepers een of 2 twee dagen van te voren maken en last minute in de oven doen. Klik hier om naar het recept te gaan.

Spinnen pizza’s

Halloween spinnen pizza

Deze spinnen pizza’s hebben niet eens een recept nodig. Het is echt een kwestie van kleine pizzas maken (of kopen) en hier een gesneden olijf op leggen, hoe makkelijk wil je het hebben?

Mango vleermuizen + mango monster

De mango vleermuizen maak je door de mango in plakjes te snijden en er een vleermuis uitsteker in te steken.

Het monster maak ik door een mango in dehelft te snijden en hier diagonale en vertikale lijnen in te snijden. Vervolgens vouw je de mango binnenstebuiten en leg je hier snoep oogjes op.

Opvulling

Salami roos maken

Ter opvulling gebruik ik nog siracha saus, pretzels, een salami roos (van de tiktok hack, bekijk hier een video over hoe je deze maakt)

Dit artikel kan je altijd HIER op Pinterest bewaren.

Join the Conversation

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: