Strawberry cheesecake spaghetti (tiktok pasta)

Ondertussen kent iedereen wel de bekende tik tok pasta. Dat is de pasta die je maakt door tomaten en een blok feta in de oven te doen. Het idee vond ik zo leuk dat ik er eigenlijk en zoette versie van wilde maken. Ik had geen idee of het lekker zou zijn maar ik wilde het toch proberen. En al zeg ik het zelf; deze strawberry cheesecake spaghetti is echt lekker. Wanneer eet je dit dan? Daar ben ik zelf ook nog niet helemaal achter. Het lijk mij wel echt heel leuk om als dessert te serveren, ik kan je garanderen dat nog nooit iemand dit heeft gegeten.

Tik tok pasta hype

Zoals ik al hierboven zei, de hype die en paar maanden geleden begon de tik tok pasta. Nu is hier mijn variatie: Eerst doen we de aardbeien met suiker mengen en leggen deze in een ovenschaal. Vervolgens komt een blok roomkaas in het midden en hier gieten we slagroom over. Ten slotte wat witte chocolade druppels en hup de oven in! Vervolgens meng je het goed door elkaar waardoor en een heerlijke saus ontstaat.

Video

Onder dit recept staat ook een video, zo kan je precies zien op welke manier ik deze zoette spaghetti heb gemaakt. Ik weet dat dit recept voor sommige heel raar klinkt; maar wacht maar tot dat je het probeert!

Strawberry cheesecake spaghetti (tiktok pasta)

Recipe by annabellas
Porties

4

4 personen

Spaghetti met aardbeien, roomkaas en witte chocolade

Ingredienten

 • 200 gram spaghetti

 • 20 gram kokosolie

 • 200 gram aardbeien

 • 100 gram kristalsuiker

 • 200 gram roomkaas

 • 100 gram witte chocolade

 • 150 milliliter slagroom

Hoe maak je deze spaghetti?

 • Verwarm de oven voor op 180 graden.
 • Meng de aardbeien met de suiker en doe deze in een ovenschaal. Leg de roomkaas in het midden en giet de slagroom ook in de ovenschaal. Strooi de witte chocolade er over heen en zet dit on de oven voor 20 minuten.
 • Kook ondertussen de spaghetti en giet deze af. Meng de kokosolie er doorheen zodat de spaghetti niet gaat plakken.
 • Wanneer de 20 minuten prak je de aardbeien en roer je alles goed door elkaar heen zodat er een saus ontstaat. Voeg als laatste de spaghetti toe en that’s it!

Recipe Video

Notities

 • Bewaar dit recept hier op Pinterest!

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: