Annabellas.nl bestaat 1 jaar! + leuk nieuws

Het is alweer een heel jaar geleden dat ik voor het eerst een recept plaatste op annabellas.nl ondertussen is er veel veranderd en komt er heel leuk nieuws aan!

12 Augustus 2019, de dag waarop het begon. Ik plaatste mijn eerste recept op mijn eigen website. Ik had geen idee dat zo veel mensen mijn site zouden bezoeken en mijn recepten gingen namaken.

Ondertussen is annabellas.nl al meer dan 115.000 keer bezocht! Nog steeds plaats ik met evenveel liefde elke week een recept en geniet dan ook van jullie leuke reacties!

Na 1 jaar lang te bloggen komt er nu ook nog eens iets heel leuks bij! Samen met mijn beste vriendin Isabel ben ik gebakpost gestart.

Bij gebakpost kan je zelf een recept uitzoeken, je krijgt alle ingrediënten inclusief het recept opgestuurd zodat jij thuis de lekkerste taarten/cupcakes/koekjes, noem het maar op, kan maken!

De ingrediënten worden door ons met veel liefde afgewogen en ingepakt zodat jij niet meer zelf naar de supermarkt hoeft en ook geen voedsel verspilling meer hebt.

Nieuwsgierig? Met de kortingscode annabellas heb jij standaard 5% korting op een box. Daarnaast is er ook tot 21 Augustus gratis verzending!

Natuurlijk blijf ik ook gewoon nog wekelijks hier recepten op plaatsen!

Ik zou zeggen; op naar nog een jaar vol recepten!

Join the Conversation

 1. Geluk gewenst met de verjaardag van je blog en natuurlijk ook veel succes toegewenst voor wat betreft jullie nieuwe initiatief !

  1. Heel erg bedankt!

 2. Christa Rust says:

  Gefeliciteerd met het jubileum!! 🎉🍹🎂

  1. Dank je wel!!❤️

 3. Leuk om jou te volgen met heerlijke recepten. Top, ga zo door! Groetjes, Martin en Miriam van Camperjoy.com. Op onze site kun je ook een paar eenvoudige, maar heerlijke recepten vinden voor op de camping! 😘

  1. Wat een leuk compliment!! Bedankt😊

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: