Piece of joy review

Ze zien er geweldig mooi uit, de taartjes van piece of joy, maar zijn ze ook net zo lekker? Piece of joy is een webshop waar je allerlei lekkere taartpunten kan bestellen. Wat hun zo speciaal maakt is dat alles geheel glutenvrij, lactosevrij, vegan en zonder geraffineerde suikers is. Dat is op zich al een gehele prestatie, laat staan om er ook nog eens lekkere taarten mee te maken.

Ik kreeg 5 smaken van ze opgestuurd om uit te proberen; blauwe bessen met munt, Pistachio, Aardbei-kokos-vanille, Banoffee en salted chocolate karamel. Hieronder kan je mijn eerlijke mening over deze taartjes lezen. PS: Ik mag ook een pakketje weggeven op mijn instagram! Je kan tot 17 Juni meedoen.

pierce of joy review smaken

Verpakking, verzending & bewaren

Ik was heel er benieuwd naar hoe ze de taartjes gingen verzenden. De taartjes moeten namelijk koel bewaard worden. Dit ging boven verwachting goed. De taartpunten zijn netjes ingepakt en zijn ook geheel aangekomen. Ook zit er een koelelement in de doos, hierdoor blijven de taartjes gekoeld en vers.

Zelf geven ze aan dat je de taartjes 2 dagen in de koelkast kan bewaren en tot 24 weken in de vriezer. Ik heb ze eigenlijk allemaal gelijk ingevroren en vervolgens een voor een ontdooit. Na 40 minuten uit de vriezer zijn ze al klaar om gegeten te worden, super handig.

De smaken + mijn mening

Zoals boven genoemd is heb ik 5 smaken ontvangen, ik begin bij de lekkerste smaken 😉

Blauwe bessen met munt

Als eerste wil ik beginnen met de smaak die mij totaal niks leek. Ik hou absoluut niet van munt en blauwe bessen is ook niet echt favoriet, maar ik moet toch zeggen dat deze smaak echt op nummer 1 staat. Het munt overheerst niet en geeft het en licht frisse smaak, in combinatie met de vanille en de blauwe bessen is dit echt top.

Blauwe bessen munt pierce of joy

Pistachio

Ik ben echt gek op pistache nootjes, dus deze smaak moest ik natuurlijk er bij hebben. Het is een groen pistache taartje met witte chocolade. Wel leuk om te vermelden is dat zij hun eigen witte chocolade maken en die zit dus in dit taartje verwerkt. Als je wel eens vaker vegan bakt weet je misschien dat het heel lastig is om lekkere vegan witte chocolade te krijgen, dus dit is echt een top oplossing. Deze smaak zou ik zo nog een keer bestellen.

Pistachio piece of joy

Aardbei-kokos-vanille

Dit is dan ook wel een smaak combinatie die moeilijk te verpesten is. Wat ik zo leuk vind bij dit taartje is dat je alle laagjes mooi kan zien, het oog wilt natuurlijk ook wat. De aardbei smaak is duidelijk aanwezig maar overheerst niet.

Aardbeien kokos piece of joy

Salted chocolat caramel

Deze is meteen heel anders dan bovenstaande smaken, ook natuurlijk omdat het niet fruitig is. Het heeft een heerlijk rijke chocolade smaak. Niks op aan te merken!

Salted chocolat caramel piece of joy

Banoffee

Heel eerlijk, deze smaak is niet aan mij besteed. Nu houd ik sowieso niet zo veel van banaan of bananensmaak dus wellicht dat het daar aan ligt. Maar de banaan overheerst te veel waardoor je de caramel nauwelijks proeft. Totaal niet vies, maar gewoon niet zo mijn ding, geef mij maar zo een bosbessen taartje 😉

Bannoffee piece of joy

Conclusie

Al met al zijn de taartjes dus echt een aanrader, vooral als je allergieën hebt, op suikers probeert te letten of gewoon een gehele vegan lifestyle hebt. Alles wordt vers gemaakt en komt mooi verpakt aan. Wel even een tip; de verzendkosten bedragen 7 euro. Ik zou zelf wat meer kopen en het invriezen, dat gaat net zo makkelijk en bespaard ook weer wat geld.

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: