Review + Recept let's dough it cookiedough

vorige week kreeg ik van let’s dough it een pakketje op gestuurd met cookiedough! Let’s dough it verkoopt namelijk online kant en klaar cookie dough wat je veilig ‘rauw’ kan eten en eventueel ook koekjes van kan bakken! Ik mocht 4 smaken uitproberen, van de red velvet variant maakte ik onderstaande cookie dough cups!

Review Let’s dough it:

Zoals ik al zei, bij lets dough it kan je kant en klaar cookiedough bestellen in de lekkerste combinaties en smaken! Ik kreeg de volgende smaken om uit te proberen: Muy Bueno, chocolate chip, red vevlet en cinnamon. Van de red velvet maake ik de cookie dough cups! (recept staat onderaan deze pagina)

Muy Bueno cookiedough:

we beginnen meteen met mijn meest favoriete smaak; muy bueno! Kinderbueno cream infused deeg met hazelnoot saus en choco snippers. Als je kinder bueno lekker vind MOET je deze smaak echt proberen. Het gehele dough smaakt naar de binnenkant van een bueno en is echt een dikke aanrader!

Red velvet cookiedough:

De red velvet cookiedough is heerlijk van smaak en heeft extra witte chocolade stukjes. Super lekker om gewoon zo uit het potje te eten of bijvoorbeeld te gebruiken bij deze cheesecake met red velvet cookiedough bodem

Cinnamon cookiedough:

Zelf ben ik geen fan van kaneel, maar deze cinamon cookiedough is daar in tegen wel lekker. Een heel potje kan ik niet in 1x op eten maar voor af en toe is het wel erg lekker!

Chocolate chip cookie dough:

De meest basic smaak; chocolate chip cookiedough. Lekker van smaak, alleen niet erg speciaal! Zelf zou ik deze smaak niet zo snel bestellen, maar gewoon voor een apartere smaak gaan.

Recept Red velvet cookie dough cups!

Ingrediënten:

 • 100 gram red velvet cookiedough
 • 200 gram pure chocolade
 • 2 eetlepels kokosolie

Hoe maak je deze red velvet cookiedough cups?

Begin met het smelten van 100 gram pure chocolade, dit doe ik au bain marie. Zodra de chocolade gesmolten is voeg ik 1 eetlepel kokosolie toe mix roer tot dat deze helemaal is opgelost in de chocolade.

De chocolade verdeel ik over 6 cupcake papiertjes zodat de bodem bedekt is met chocolade. Deze ze ik vervolgens voor 10 minuten in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden.

Smelt ondertussen de andere helft van de pure chocolade met de kokosolie.

Haal de papiertjes uit de koelkast en verdeel het cookiedough hier overheen (druk het voorzichtig een beetje aan) Giet als laatste hier dan weer de chocolade overheen tot dat de cookiedough helemaal bedekt is.

Zet de vormpjes terug in de koelkast voor minimaal 30 minuten of tot dat de chocolade geheel hard is.

That’s it!

PS: Bewaar dit recept hier op pinterest!

Join the Conversation

 1. Gaaf! Dit lijkt me echt superlekker. Vooral de red velvet smaak en de bueno. Ik ga zeker eens op die site kijken om online cookiedough te bestellen. En je recept lijkt me ook heel Leuk, hoewel ik niet zo van de pure chocolade ben. Moet je die chocola niet tempereren of hoe het ook heet? Ik ben geen foodie dus weet het niet maar kom dat vaak tegen.

  1. Hi Astrid!

   Wat leuk! Je kan het ook gerust maken met melk chocolade, maakt voor het recept niet zo veel uit! Ik heb de chocolade gewoon au bain marie gesmolten, temperen hoeft bij dit recept niet 🙂

   Groetjes,
   Anne

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: