Liefmans lovers opgelet! Dit makkelijk te maken roomijs met Liefmans MOET je echt gewoon een keer uitproberen. Het ijs heeft in totaal meet 3 ingrediënten die je letterlijk alleen maar bij elkaar hoeft te doen en in de vriezer moet gooien. Makkelijker dan dit kan het bijna niet. En die Liefmans smaak ik natuurlijk gewoon mooi meegenomen 😉
Invriezen
Zodra je het ijs beslag hebt gemaakt moet het natuurlijk nog even inde vriezer. Bij normaal ijs is dit meestal 3 a 4 uur. Maar omdat in dit ijs alcohol zit duurt het vriezen net even wat langer. Om zeker te zijn adviseer ik 6 uur in de vriezer, dan is het altijd goed.

Serveren
Wanneer je het ijs wilt serveren adviseer ik om het eerst 5 minuten buiten de vriezer te laten staan zodat het ijs net ietsjes zachter wordt! Wanneer je niet al het ijs in 1 keer op eet kan je het gewoon weer terug in de vriezer zetten, geen probleem.
Liefmans roomijs
1
cake vormZacht roomijs met Liefmans
Ingredienten
500 milliliter slagroom
1 blikje gecondenseerde melk
1 flesje Liefmans
Hoe maak je dit liefmans ijs?
- Doe de slagroom in een ruime kom en klop deze stijf met een elektrische mixer.
- Voeg het blikje gecondenseerde melk toe en roer dit met een spatel door elkaar tot dat alles gemengd is.
- Giet het flesje Liefmans bij het room beslag en roer ook weer tot 1 geheel.
- Doe het ijs beslag in een cake vorm en zet het in de vriezer voor 5 tot 6 uur.
Bekijk hier de video
Notities
- Bewaar dit recept hier op Pinterest!
Toen ik dit gisteren zag heb ik het meteen gemaakt! En wauw… het is zo makkelijk en echt heel erg lekker! Dank je wel voor het recept, ga ik zeker vaker maken
Hi Sabrina!! Bedankt voor je reactie, echt super leuk om te horen ❤️❤️❤️
Vanochtend ook maar direct de ingrediënten in huis gehaald en direct gemaakt. Echt wat heerlijk!
Ahh zo ontzettend leuk om te horen!!! Smakelijk ❤️🥰