Cheeseburger stokbrood

Stokbrood gevuld met gehakt, kruiden en cheddar kaas. Heel er makkelijk om te maken en echt super lekker voor bij de borrel. De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk ook gewoon al in huis.

Stokbrood uithollen

Het eerste wat je doet is het stokbrood uithollen. Ik snij eignelijk in het midden een inkeping en haal vervolgens het middelste er uit. Zorg er wel voor dat de bodem er geheel in blijft, anders loopt het gehakt mengsel er uit tijdens het bakken.

Gehakt kruiden

Het gehakt kan je natuurlijk kruiden met alles wat je lekker vindt. Omdat dit een cheeseburger stokbrood wordt kruid ik het gehakt met ketchup, grove mosterd en siracha. De siracha doe ik er in zodat het gehakt net ietsjes pittiger wordt. Het is ook heerlijk om een uitje toe te voegen. Voor wie fan is; je kan ook nog gehakte augurken er in doen.. maar mij niet gezien! 🙂

Cheeseburger stokbrood

Recipe by annabellas
Porties

1

Stokbrood

Gevuld cheeseburger stokbrood met cheddar kaas.

Ingrediënten

  • 1 stokbrood

  • 250 gram half om half gehakt

  • 50 gram ketchup

  • 1 eetlepel grove mosterd

  • 2 theelepels siracha

  • 1 ei

  • 50 gram paneermeel

  • 150 gram geraspte cheddar

Hoe maak je dit brood?

  • Verwarm de oven voor op 170 graden
  • Kneed het gehakt samen met de ketchup, mosterd, siracha, ei, paneermeel en de helft van de cheddar kaas.
  • Snij in het midden van het stokbrood een gleuf en hol het stokbrood uit.
  • Druk het gehakt mengsel stevig in de opening en strooi de overige geraspte cheddar over het gehakt heen.
  • Leg het stokbrood in het midden van de oven en bak het voor 18 tot 25 minuten. Tot dat het brood goud bruin is en het gehakt geheel gaar is.

Notities

  • Bewaar dit recept hier op Pinterest

Join the Conversation

  1. Klinkt lekker dus ga ik het ook maken😁😋

    1. Wat leuk!! Laat me weten als je het hebt gemaakt, ben benieuwd wat je er van vind 😍

      1. Doe ik😋

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: