Humble and crumble koekjes review

Zijn de koekjes van humble and crumble dan echt zo lekker?

Al vaker heb ik bij Humble and crumble koekjes bestelt want zeg nou zelf, koekjes die bijna zo groot als je gezicht zijn wil je natuurlijk als foodie zijnde uitproberen. Laatst kreeg ik van hun een berichtje op instagram, sinds mijn laatste bestelling hebben ze veel nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment en bestaande recepten verbeterd. Of ik dat wilde testen? Ja duh.

Hieronder zal ik de 6 koekjes die ik gekregen heb reviewen ( Dit artikel is overigens niet gesponsord, ik ben gewoon fan.) Daarnaast mag ik in samenwerking met humble and crumble een koekjes pakket weggeven op mijn instagram ter eren van mijn 10.000 volgers (thnx daar voor!) De winactie loopt tot en met 16 Februari.

Oke, genoeg gepraat, op naar de koekjes! (van best to worse en ja, ik vond niet alles SUPER lekker maar worse is wel heel overdreven 😉 )

Brownella

10/10

Oke, we beginnen meteen met het lekkerste koekje! Ben je er klaar voor? De helft is Nutella koekjes deeg, de andre helft classic chocolate chip deeg gevuld met brownie en kinderella ( dat is dus kinder bueno vulling!) Oh. mijn. god. Dit is letterlijk alles wat je in een koekje wilt. Ik bedoel, een koekje met brownie én bueno spread én Nutella? Yes. Yes. Yes.

Salt bae

9.5/10

Een koekje met pecannoten en chocolade dat gevuld is met gezouten Karamel. Oeff. Dit koekje had van mij een 10 gekregen als er net wat meer pecannoten in het koekje zelf zouden zitten. Maar over all echt super lekker, vooral met de karamel die er in zit!

Kit kat birthday

9.0/10

Ongeveer het dikste koekje wat er bij zat volgens mij. (yes, size does matter) Birthday cookie deeg met sprinkles, witte KitKat stukjes gevuld met roomboter cake en getopt met witte chocolade, sprinkles en nóg meer KitKat! Dit koekje was echt super lekker! Vooral de cake vulling was een aangename verassing. De gesmolten chocolade bovenop was voor mij nét ietsjes too much maar over all een heerlijk koekje!

Kinder maxi

9.0/10

Een vanille koekje met witte chocolade en melk chocolade met een vulling van Nutella en kinderella. Eigenlijk is alles gewoon lekker met Kinderella en Nutella. Dit is dus ook weer een top combinatie.

Diamond

8.0/10

Een koekje van chocolade deeg met stukjes noten en chocolade. Ook deze is gevuld met gezouten karamel en getopt met daim chocolade. De chocolade overheerste natuurlijk bij dit koekje waardoor je de vulling minder proeft. Niet minder lekker hoor.. maar misschien toch een beetje 😉

Hot mess

6.5/10

Een red velvet koekje met m&m’s en een Nutella vulling. Ik heb niks verkeerds te melden over dit koekje, lekkere smaak en een goede combinatie met die Nutella. Door de kleur ziet het er alleen al super leuk uit. Toch vind ik dit persoonlijk het minste koekje. Begrijp me niet verkeerd, de smaak is gewoon prima. Maar als je de keuze hebt tussen allerlei lekkere vullingen en verschillende smaken zou dit geen koekje zijn wat ik zelf zou uitkiezen. En misschien vind ik mijn eigen red velvet koekjes stiekem toch ietsjes lekkerder.

So.. Is it worth it?

Als je van zoet houdt of gewoon eens intens lekker koekjes wilt proeven is dit zeker aan te raden! Vaak hoor ik dat mensen de koekjes aan de prijzige kant vinden ( 4,25 ongeveer per koekje) Zelf vind ik dit wel meevallen, alle koekjes zijn namelijk allemaal met de hand gemaakt en gevuld. Daarnaast is het natuurlijk ook geen normaal koekje. Er zit merk chocolade op en aan en alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgezocht. Je krijgt dus ook echt geen goedkope troep er voor terug.

Ook als je hun instagram volgt zie je gewoon dat de koekjes met veel liefde en passie gemaakt worden (DAAR HOU IK VAN) Eva, de eigenaresse is ook echt een inspiratie bron op het gebied van koekjes. love it.

Kortom: heerlijk bedrijf, heerlijke koekjes.

Join the Conversation

  1. Eerlijke review en fijn dat de koekjes te zien zijn zonder dat ze opgewarmd zijn. Ik heb (van een ander)ook dit soort koekjes besteld en was teleurgesteld, omdat ze droger waren dan wat foto’s laten zien. Humble and crumble heeft wel veel en bijzondere smaken, dus misschien geef ik het nog een kans.

    1. Hi Rita!

      Haha ja ik vind het zelf ook altijd fijn om ze gewoon te zien zoals je ze krijgt! Ik ken ook je ervaring, ik heb ook van andere echt al vaak droge koekjes gekregen 😞 Ik denk dat deze je toch wel positief zullen verassen ❤️🤗

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: