Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de gehele website van Annabella’s.

De website van Annabella’s is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Annabella’s kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Annabella’s niet verantwoordelijk voor de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

De inhoud die op Annabella’s staat is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

AUTEURSRECHT

Alle inhoud op Annabella’s is zelf geschreven, gemaakt en gefotografeerd. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, gebruik te maken of worden aangepast op je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van Annabella’s wel graag wilt gebruiken dien je altijd duidelijk te verwijzen naar Annabella’s en om toestemming te hebben gevraagd aan mij.

REVIEWS

Soms komen er reviews op annabella’s dit wilt zeggen dat ik een product beoordeel en er mijn volledig eerlijke mening over geef.

Sommige producten voor reviews koop ik zelf, andere krijg ik toegestuurd van merken en bedrijven. Dit betekent niet automatisch dat ik er een bericht over schrijf. Wanneer ik niet achter een product sta, kies ik er meestal voor om er niet over te schrijven. of ik benoem ook echt alle nadelen

SAMENWERKINGEN

Samenwerkingen zijn door mij geschreven berichten waar ik voor betaald krijg. Deze artikelen zijn te herkennen aan de categorie ‘samenwerking’ en onderaan zo’n bericht staat ook altijd ‘Dit is samenwerking met’. Ik heb zelf keuze in wat ik wel en niet plaats en zal nooit advertenties plaatsen waar ik niet achter sta.

Let op: reviews zijn dus niet altijd advertorials, als dit wel zo is staat dit onder het bericht vermeld.

AFFILATIE

In sommige blog berichten verwijs ik wel eens met een link naar een product dat ik gebruik. Als iemand via mijn link het product bestelt krijg ik daar ene klein bedrag voor. De prijs blijft echter voor de koper gewoon hetzelfde en zal niet nadeliger zijn.

Alle producten waar ik naar link sta ik 100% achter.

Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close
%d bloggers liken dit: