Luchtige tiramisu mousse

Deze luchtige tiramisu mousse is echt een van mijn meest favorieten desserts. Het is een luchtige mousse maar stevige mousse die er ook nog eens heel mooi uitziet in een glaasje. Een perfect dessert voor de feestdagen maar ook voor andere tijden!

Luchtige tiramisu mousse

Recipe by annabellas
Servings

4

servings

Een luchtige tiramisu mousse, het perfecte dessert.

Ingrediënten

  • 250 milliliter slagroom

  • 250 gram mascarpone

  • 1 theelepel amandel extract

  • 50 milliliter koffie of espresso

  • 70 gram poedersuiker

  • 50 gram cacao poeder

Zo maak je deze mousse:

  • Klop de mascarpone samen met het amandel extract, espresso en de poedersuiker.
  • Klop in een andere kom de slagroom stijf.
  • Schep nu lepel voor lepel de slagroom in het mascarpone mengsel en vouw het beslag voorzichtig om. Door de slagroom voorzichtig om te vouwen blijft de mousse lekker luchtig.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en spuit in een 4 glaasjes een bodem. bedek deze vervolgens met cacao poeder.
  • Ga zo door tot dat de glaasjes gevuld zijn.

Notities

  • Bewaar dit recept hier op Pinterest.

Bewaartip: Bewaar deze tiramisu mousse voor 2 tot 3 dagen in de koelkast.

Misschien vind je deze recepten ook leuk?

Geef een reactie

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close

Ontdek meer van Annabella's Foodblog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder